فلزیاب

دستگاه فلزیاب:

 فلزیاب وسیله‌ ای است که عموما از آن جهت یافتن اشیای قدیمی استفاده می کنند. نحوه کار این دستگاه دقیقا مبتنی بر اصول و قوانین فیزیکی می باشد.

مطابق با قوانین فیزیکی، دیسک‌ های فلزیاب در اطراف خود یک میدان مغناطیسی ایجاد می‌کنند. زمانی که وسیله فلزی داخل این میدان مغناطیسی‌ قرار می گیرد شدت میدان مغناطیسی تغییر یافته و دستگاه بنا به سیستم شعاع زنی انتنی طراحی‌ شده از قبل،آژیر اخطار می دهد. تا فرد از حضور وسیله فلزی باخبر شود.

تعریف دیگر ازفلزیاب 

فلزیاب یک دستگاه موثر در یافتن فلزات در عمق زمین و یا دورن اجسام است که بر طبق باور قدیمی برای یافتن گنج از آن استفاده می شود. دستگاه فلزیاب انواع مختلفی دارد و لذا پیش از خرید یا هر عمل دیگری ، می بایست اطلاعات کافی از خود فلزیاب، انواع آن ها و نحوه ی کارکردشان به دست آورد ، و بعد از بررسی و تحقیق بهترین و مناسب ترین آن ها را برای خرید انتخاب نمود .
هیچگاه منظور از دستگاه فلزیاب آن چیزی نیست که در تصور عامیانه وجود دارد. از این دستگاه ها برای موارد مختلفی استفاده می کنند که جست و جوی طلا نیز یکی از آن هاست .

طرز کار فلزیاب:

جاروب کردن یا در واقع همان حرکت آهسته فلزیاب در نزدیکی سطح زمین اساسی  ترین مرحله کار با این دستگاه است. نکته اساسی به هنگام جاروب کردن، حرکت آهسته و با دقت و حوصله می باشد تا فرصت آنالیز امواج برای فلزیاب فراهم شود.

قبل از آغاز کار می توانید دستگاه فلزیاب خود را تست نمایید. با پنهان کردن سکه یا طلای خود در زیر زمین این کار را انجام دهید. جالب است بدانید که چنانچه بتوانید تفاوت فرکانس طلا با دیگر فلزات را در دستگاه فلزیاب خود بیابید در اصل شما یک دستگاه طلا یاب دارید.

با استفاده از چهار سنگ یا چهار تکه چوب، زمینی را به شکل فرضی محصور کنید. آن بخش از زمین را با دقت فراوان مورد جستجو قرار دهید. اگر در بخشی از این زمین، فلزیاب اخطار داد اطلاعات دستگاه را یادداشت کرده و پس از اسکن کامل آن منطقه مشخص شده، به کندن آن جا اقدام کنید. حفر کردن یک حفره یا چاله تمیز، با ابعاد مناسب دقیقا در جایی که دستگاه فلزیاب اخطار داده است یک اصل اساسی جهت رسیدن به هدف است. فراموش نکنید که هرگز نباید دلسرد شوید. شاید شما بارها شکست خورده باشید اما با اولین پیروزی، طعم تلخ همه شکست‌ های قبلی از یادتان می رود.

فلزیاب
فلزیاب

قیمت فلزیاب  ارزان

اعتباری که یک دستگاه  فلزیاب دارد باید بر طبق تداوم و تعادل و دقت فلزات قیمت گذاری می شود به مشتری قیمت داده میشود .

بنابراین قیمت دستگاهی که بر فرض مثال 100 مییلیون ارزش دارد فلزیابی به قیمت 15 میلیون ندارد پس اینجا قیمت و عمق کاوش دستگاه و محل مورد نظر مطرح هستش که باید توجه شود .

زمانی که اپراتور تصمیم دارد دستگاهی رو تست کند  برای سکه یابی و مقبره و مکان های باستانی بهترین مورد این است که از دستگاه  گنج یاب چندکاره  یا همان گنج یاب مکمل استفاده کند.

تفاوت فلزیاب و گنج یاب

تفاوت فلزیاب و گنج یاب درحالت کلی بستگی به سیستم های دستگاه دارد که به دو دسته وی ال اف (VLF )  و پالسی ( PI  تقسیم می شود .

سیستم بوقی و تصویری می تواند تجهیزاتی باشد که روی هر دو قرار بگیرد. اما اساس کارایی هیچ کدام را تغییر نمی دهد.

باتوجه به مطالبی که بالا گفته شد تفاوت فلزیاب و گنج یاب در این است که دستگاه هایی که دفینه یاب هستند قابلیت این را دارند که عمق کاوش بالا روبزنند و ازسیستم القای پالسی برخوردار هستند .

اما این تنها خصوصیت گنجیاب ها نیست. این دستگاه ها می توانند فلزات با ارزش را از فلزات کم ارزش تفکیک کنند. یعنی می توانند طلا، نقره، مس و مفرق را از سایر فلزات تفکیک کنند.

در ضمن دستگاه های حرفه ای باید مجهز به سیستم بوقی یا تصویری یا هر دو باشند تا بتوانند هدف مورد نظر را به کاوشگر نشان دهند. و عمق کاوش را هم به صورت دقیق یا حدودی نشان دهند. تا اپراتور بداند چقدر به هدف نزدیک است.

سیستم نقطه زنی یعنی تعیین نقطه حضور هدف در نقطه ای که می توان کاوش کرد و برای گنج یابی بسیار با اهمیت است. البته این ها در کنار تصویر و سنسورهای مگنومتر، سیستم آنتنی، یون یاب می توانند به کاوشگر کمک کنند.

انواع دستگاه های فلزیاب:

 مدل های گوناگونی دارد که قریب بر هفت نوع است. ما در این بخش از مقاله سعی می‌کنیم به‌ صورت اجمالی شما را با آن‌ ها آشنا کنیم.

1.فلزیاب های تفریحی(VLF) : این دستگاه‌ ها کوچک و بسیار سبک می باشند و دیسک آن‌ ها تقریبا 25 سانتی‌ متر است. این فلزیاب قادر است یک شی‌ء فلزی یک در یک متر را در عمق تقریبا یک متری زمین پیدا کند. البته این مدل ها قدرت تفکیک کمی دارند و برای اشیای فلزی که در نزدیکی سطح زمین قرار دارند مناسب می باشند.

2.فلزیاب‌ پیشرفته (PI):این نوع فلزیاب قدرت بالاتری دارد و نسبتا سنگین تر می باشد. چرا که از باتری‌ های سنگین استفاده می کنند. از کاستی های این نوع کیت فلزیاب می توان به نداشتن مانیتور و همچنین قدرت تفکیک و جداسازی میان آهن و دیگر فلزات اشاره کرد.

3.فلزیاب های صنعتی: در صنایع گوناگون مانند فرش، ماشین، چوب‌بری، صنایع بسته‌بندی و… از این مدل ها استفاده می شود.

4.فلزیاب‌ فرکانسی یا طلایاب ها: این نوع از دستگاه هااز نوع فرکانس جذبی یا القایی با تنظیمات جداسازی و تشخیصی و سطح و حجم تارگت ایکس  هستند.

به همین دلیل هم قدرت تفکیک فوق‌ العاده بالایی‌ دارند و به‌ آسانی می‌توانند طلا را از دیگر فلزات در زمین‌ های ناهموار و غیر مسطح یا دارای شرایط جوی نامساعد و نامطلوب نیز تشخیص دهند. از دیگر دستگاه‌ های پیشرفته ترین فلزیاب نیز می‌توان به فلزیاب‌ های مغناطیسی و حرارتی رادار زمین که آن‌ها نیز قدرت تفکیک فوق العاده بالایی دارند، اشاره کرد.

از نظر کارشناسان حوزه تجهیزات الکترونیکی، بهترین دستگاه گنج یاب، طلایاب ارزان دستگاهی است که بتواند موقعیت اشیای فلزی را در زیر خاک در عمق های مختلف، هم در موقعیت خشکی و هم در زیر آب، شناسایی کند. بسیاری از گنج یاب های پیشرفته دارای این قابلیت هستند که در عمق های بیشتر، فلزات را حتی در محیط های آبی تعیین کنند. اساس عملکرد تمام این دستگاه ها بر مبنای فلزیاب پالسی های ناشی از تأثیرات میدان مغناطیسی و الکتریکی گیرنده و فلز می باشد.

 در شرکت فلزیاب کاوش سعی شده است بهترین دستگاه‌های موجود در بازار‌های بین المللی برای شما انتخاب شود تا شما را برای یک انتخاب مطمئین و صحیح یاری دهد تا بتواند ضمن معرفی محصولات این شرکت ، شما را برای رسیدن به اهدافتان راهنمائی نماید.
برای یک خرید هوشمندانه میتوانید با مشاورین ما در ارتباط باشید.

09016666140

Faraz_felezyab@

Felezyab_faraz1992@

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4.5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *